Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] ReinorMT2

Szaman Szejk

Reinormt2.pl  

188 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz u nas na serwerze ?

2. 2. Dobrym Pomys?em jest Reaktywacja Reinora ?

3. 3. Teraz tak w palnie jest max 170 tylko jak robimy ? nie wiem sam to was si? pytam :)

• Teraz max 125 i jak wbije 15 graczy 125 to dodajemy 150 ?
    • czy od razu 150 ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hehehehehe

dałem sie nabrac poki nie przeczytalem xD

ALe po co nastepny Reinor? zaden projekt na tych plikach do konca nie wyszedl.

Ale powodzenia

Opublikowano

erontron?Santriel? ten złodziej? Czy to jakis Troll?

Bo to nie smieszne...

...

Jezeli to prawda to prosze o usuniecie tematu gdyz ta osoba to złodziej

Moje drogie Dziecko tak ale czytaj ze zrozumieniem Santriel aka Erontron upozorował swoją śmierć i przykro mi ale nie ma go w team serwera zapraszam na ts3 pogadamy wyjaśnię wam :) a my otwieramy ten serwer z myślą o graczach dlatego że na moje pytanie co byś powiedział na reaktywację Reinor.pl Odpowiedz była Okur ale by było Fajnie ! i to nie od jednej osoby więc postanowiłem się tego podiąć i zrobic bardzo podobna wręcz identyczną Reaktywację :)

ps.

Zapisy na Betę ONLY TS3 nie pisac na pw z pytaniami o miejsca i o admina wszystko będzie na ts3 i naszym forum forum jutro otworzę :) !!

wg88.png

Opublikowano

Zeedytowałem juz xD

Mowilem ze nie doczytalem na poczatku prezki xD

Spokojnie ;P u nas wszystko wypali :) to już będzie 2 nasz serwer :) a co do tamtego zostawię może ktos nie załapie z prezki to zobaczy to :)

wg88.png

Opublikowano

Gdzie są te ss'y, o których mowa w prezentacji? Albo ja jestem ślepy albo wy...

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Ja również nie widzę. Mam napisane tylko ss, ale po formie widać że nawet nie próbował wkleić wlaściwego ss'a :)

@Edit

A tak, zapomniałem ocenić serwer... Nie, nie polecam. Pamiętam jak było w uj dropków na bo żeby się dorobić dopalaczy, 1 sztuka 150kk a w dodatku jest ich tylko 50.

Opublikowano

Chłopaki i dziewczyny nie dajcie się oszukać ... ten serwer to jest 100% mpcforum nic od siebie nie jest dodane / No i administarcja manessy więc podziękuje

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

SS jest napisane "ss" obrazki zostaną dodane jeszcze grafik ramki musi porobić :)

Chłopaki i dziewczyny nie dajcie się oszukać ... ten serwer to jest 100% mpcforum nic od siebie nie jest dodane / No i administarcja manessy więc podziękuje

nie wiem co masz do mnie jako administratora manessy Navi nie ma serwer stoi stabilnie graczom pomagam to po co takie głupie komentarze ? i bez podstaw ?

wg88.png

Opublikowano

SS jest napisane "ss" obrazki zostaną dodane jeszcze grafik ramki musi porobić :)

nie wiem co masz do mnie jako administratora manessy Navi nie ma serwer stoi stabilnie graczom pomagam to po co takie głupie komentarze ? i bez podstaw ?

Po co robisz reaktywacje starszych serwerów by zarobić ? Jak chcesz zarobić i mieć serwer na, którym będzie grało sporo osób zrób coś swojego, a nie tylko mpcforum kopiuj wklej --> ściągnij i tyle ...

Opublikowano

Po co robisz reaktywacje starszych serwerów by zarobić ? Jak chcesz zarobić i mieć serwer na, którym będzie grało sporo osób zrób coś swojego, a nie tylko mpcforum kopiuj wklej --> ściągnij i tyle ...

Kolego Robię reaktywację nie zależy mi na kasie bedą tu dropiły zwoje sm taj jak na Manessie po za tym bedzie duzo poprawione a na serwer mój w 100% wykonany zaproszę za 2/3/4 miesiące Hard tyle nowych pomysłów tam bedzie że cieżko bd ogarnąć :) co do Harda ( Kończę spolszczać włoskie pliki 2k13 ) teraz jest beta zapraszam wszystkich na nią dodamy co co uważacie za potrzebne :) + za testy będą SM

wg88.png

Opublikowano

Polecam,na Manessie (ich 1 serwie , leca zwoje SM = wszystko mozna miec z IS'u za darmo :) )

Wiec wystarczy grac a bedziemy mieli tyle samo co jakis IS'owiec .

Pjona :)

POLECAM I ZAWITAM .

Opublikowano

Kolego Robię reaktywację nie zależy mi na kasie bedą tu dropiły zwoje sm taj jak na Manessie po za tym bedzie duzo poprawione a na serwer mój w 100% wykonany zaproszę za 2/3/4 miesiące Hard tyle nowych pomysłów tam bedzie że cieżko bd ogarnąć :) co do Harda ( Kończę spolszczać włoskie pliki 2k13 ) teraz jest beta zapraszam wszystkich na nią dodamy co co uważacie za potrzebne :) + za testy będą SM

No to gratulacje czekam na coś twojego autorstwa nie na ściągnięte rzeczy z mpcforum ... Do zobaczenia

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje . :)

Server będzie pod zarobek na is'sie .

Możecie nazwać to hejtem lecz sami zobaczycie kto miał racje : )

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Nie polecam ze względu na administracje . :)

Server będzie pod zarobek na is'sie .

Możecie nazwać to hejtem lecz sami zobaczycie kto miał racje : )

czy manessa była pod is ? no nie wiem :) ale jak tam wolisz :) wydaję mi się że 2,3 tyś Brutto do podzielenia na 4 osoby to mało ale jak dla cb to serwer pod is to ok z tego mamy jakoś 480 żł za głowę ja jeżeli bym robił coś dla kasy to nie siedział bym całe wakacje przy komputerze i robił serwery dla was tylko poszedł bym do sklepu komputerowego w mieście u mnie w którym dorabiam i miał bym 100 zł + dziennie same naprawy laptopów :)

wg88.png

Opublikowano

Nie widziałem abyś miał pozwolenie używania grafiki starego Reinora od autora więc zonk. Trololololo.

Kur no nie czytaj ze zrozumieniem !

http://www.mpcforum.pl/topic/979384-dlpliki-reinorpl/

Teraz już wiesz Trzymajmy się wersji tej że te pliki posiadam z tego tematu jak jeszcze były tam dostępne :) dziękuję panu :)

Mi już się nie przydadzą a ktoś z was może z nich zrobić pożytek.

wg88.png

Opublikowano

Kur no nie czytaj ze zrozumieniem !

http://www.mpcforum.pl/topic/979384-dlpliki-reinorpl/

Teraz już wiesz Trzymajmy się wersji tej że te pliki posiadam z tego tematu jak jeszcze były tam dostępne :) dziękuję panu :)

Mi już się nie przydadzą a ktoś z was może z nich zrobić pożytek.

To Ty czytaj ze zrozumieniem bo ja mówię o grafice a nie o plikach.

Grafiki nie masz prawa nawet piksela użyć bez zgody autora a jak wiem nie otrzymałeś jej.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Jak najbardziej polecam, nie rozumiem waszych dennych komentarzy, Serwer stara się być jak najbardziej rozbudowany oficjalnie zglosilem się już na Beta i zagrałem, uważam, że serwer będzie naprawdę super.

Opublikowano

Te pliki byly na mpc wrzucone wiec mozesz juz usunac zapowiedz , wiekszosc osob zna powazne bugi z tych plikow wiec powo na starcie ;)

NIE POLECAM SERWER CYCA AKA COTO4NICKU I NORESTY .

Opublikowano

A więc tak - znam właściciela, wiem że stara się jak może. To będzie jego 2 serwer ( na poprzednich był tylko GMem). Wiem też że w razie potrzeby ma za sobą ogromne wsparcie od innych techników. Myśle że server może być całkiem nieżły, ale przydały by się jakieś "zaskakujące" nowości żeby z tych plików zrobić "coś".

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...